Ventajas y descuentos
Ver todos los acuerdos

BREAKEVEN (Nou servei de Gestió de les Notificacions Electròniques de l’Agència Tributària i la Seguretat Social)

Ventajas y descuentos Des del moment en que es va establir per llei la obligació de les notificacions per via electrònica amb l’Agència Tributària i la Seguretat Social, són moltes les empreses que ens han manifestat la seva preocupació al respecte, que pateixen bé per no disposar dels mitjans o capacitats tècniques per poder revisar les seves bústies, bé per un retràs en la consulta que pugui suposar sancions i/o multes, o també per rebre notificacions durant les seves vacances i no poder consultar-les a temps, etc.

El sistema provoca incertesa i preocupa a un número important d’empreses, i és per això que des d’AEBALL posarem en marxa un nou servei de Gestió de les Notificacions Electròniques, de la mà d’una empresa associada especialitzada en la prestació de serveis d’assessorament fiscal, laboral, i complementaris, Breakeven Assessors SL, i en condicions molt especials de preu i qualitat.

El servei de Gestió de les Notificacions Electròniques permet deixar en mans d’experts gestors la consulta de les notificacions electròniques tant de l’Agència Tributària com de la Seguretat Social.

Breakeven consultarà diàriament les bústies de les empreses que contractin el servei i les informarà de qualsevol notificació que puguin haver rebut.

Així mateix, Breakeven oferirà a les empreses el seu suport si és necessari o convenient arrel d’una determinada notificació de la que pugui derivar alguna obligació o acció corresponent.

La Gestió de les Notificacions Electròniques té un cost de 50 € /any + IVA.

En relació als serveis complementaris per gaudir d’altre tipus de suport per part de Breakeven Assessors, les empreses associades podran beneficiar-se d’un descompte del 5% de les tarifes oficials de l’assessoria.

Poden consultar més informació sobre aquest i altres serveis de Breakeven als documents adjunts.

Per a més informació poden contactar-nos (Neus Olea, neus@aeball.net)

Algunos documentos anexos sólo son accesbiles desde la zona exclusiva para socios


DOCUMENTOS ANEXOS:<< VolverAvda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona